Другарката почнала да излегува со старци (виц)

– Мими, ти скроз си откачила! Си почнала да излегуваш со старци?
– Какви глупости зборуваш, а, Тина?
– Па, вчера те видов во кола. А до тебе седеше еден господин со бела коса.
– Ооо, тоа ли било? Си го видела мојот инструктор за возење. И чисто да знаеш, пред да седнам да возам, тој не беше со бела коса…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.