Другарството помеѓу Русите и дивите животни е надалеку познато, а особено сакаат и да си пивнат заедно

Другарите се познаваат во вакви моменти.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *