Двајца битолчани после кафана отишле на шопинг

Предупредување: Видеото содржи експлицитни зборови.

Испраќач: Пеце Илиевски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.