Двајцата кочански фраери и штипскиот хотел (виц)

Двајца кочански фраери си прават муабет:
– Леле брат, многу јак хотел отворили во Штип. Одиш, вечерата без пари, спиењето без пари, а сабајле се будиш и 50 евра на перницата.
– Абе ајде! Ти кога беше да го видиш?
– Не јас бе! Жена ми вчера била.