Две пенкала, спреј и шолја ти се доволни за правење музика

Кога човек е доволно талентиран, не му треба скапа опрема за да стане славен.

  • detroit напиша:

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.