Две плавуши на банкомат (виц)

Две другарки плавуши пред банкомат, едната ќе вади пари. Наеднаш другата започнува да се смее.
– Зошто се смееш?
– Ти го видов PIN-от.
– И кој е?
– Четири ѕвездички ****.
– Ха-ха-ха, грешка. 1778 е.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.