Две плавуши полагале за возачка (виц)

Две плавуши после полагање практичен дел од возачки испит. Едната ја праша другата:
– Што направи? Положи ли?
– Не.
– Зошто?
– На кружниот тек стоеше знак 30, и јас почнав да вртам 30 круга, но од комисијата ме запреа.
– Да не згреши во броењето?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *