Двете фитнес близначки сакаат да ни испромовираат една многу мудра книга која го открива целиот Римокатолички заговор

Да ако не сте знаеле има цела книга посветена на вегета и сето тоа потекнува уште од Католичкиот Рим.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *