Двете плавуши и ветеринарот (виц)

Седнале две другарки плавуши на кафе и едната ѝ се фали на другата:
– Цуци си фатив нов дечко, ветеринар е.
– Леле маче, што ќе ти е таков стар?!
– Не ветеран ма, ветеринар. Тоа значи не јаде месо.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *