Е ова е истражувачко новинарство: Новинарка прошета разголена за да ги види реакциите

Новинарка од „Сан“ шеташе по улиците на Лондон во разголен топ и ги опиша реакциите на непознати на нејзиниот изглед. Уредничката Анабел Мајзел прошета во летниот топ од марама по инцидентот со Британките Моли Вуд и нејзината пријателка Ејми, од кои беше побарано да го напуштат „The Back of Beyond“ заради слична облека.

Според изданието, Мајзел прошетала во опишаната гардероба, на мостот Лондон, каде што го привлекла вниманието на неколку минувачи. Жата забележа дека очекувала понасилна реакција: „Само неколку луѓе ме погледнаа, но тоа беше очекувано“.

Покрај тоа, новинарката го посети пабот The Anchor, чиј менаџер не ја одби за услуга. „Еден од посетителите дури рече дека ако некој е навреден од мојата облека, треба да го напушти објектот“, објасни Мајзел.

Хероината исто така, рече дека слушнала многу комплименти за нејзиниот изглед од градежните работници. Според нив, секој има право да носи што сака, особено во топло време. Покрај тоа, благодарение на нејзиниот искрен имиџ, девојчето добило бесплатен сладолед од вработена во супермаркет.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.