Е ова е вистински пријател! Дечкото сакаше јако видео за гледаност и крокодилот веднаш се фати за работа

Или во оваа ситуација, крокодилот веднаш се фати за рака…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.