Е, уште ова немавме видено! Кози си дојдоа во хотелот и им требаше соба на неколку часа да завршат работа

Културни, не сакаат тоа да го прават надвор.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *