Еден мудрец бил прашан: како да се избере жена? Одговорот ги изненадил мажите…

Природата ги предодредиламажите: тие никогаш нема да изберат гаџет, опрема или автомобил поради некоја причина не им се допаѓа или не се задоволни. Доколку бираат автомобил, мажите ќе поминуваат часови читајќи рецензии и спроведувајќи тест-возење. Но, штом станува збор за жените е малку поинаку.

 

 

 

Некои девојки се потпираат на ловечкиот инстинкт: тие се појавуваат и исчезнуваат, а мажот брза да стигне во возбуда. И ако стигнете, тогаш треба да ја запечатите победата со печат. Но, зошто источните мажи одат кај мудрите старешини со прашањето: која жена да ја изберат?

Не избирајте жена чија мајка не ви се допаѓа. По некое време, ќерката дефинитивно ќе изгледа исто и ќе се однесува како нејзината мајка. Проучете ја внимателно, драги мажи, вашата потенцијална свекрва, анализирајте го нејзиното ниво на приходи, образование, културно ниво, навики и хоби, вокабулар, поглед на животот.

 

 

Дали е мажена или разведена, како се чувствува за мажите? Дали таа има пријатели? Дали сака деца? Дури и ако во моментот девојката воопшто не личи на неа, со возраста сличноста дефинитивно ќе се појави.

Ако сте задоволни со сè, можете безбедно да дадете понуда за брак. Ако вашата душа е против тоа, тогаш не треба ни да се обидувате. Побарајте друга невеста.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *