Еден неконвенционален начин на сечење палма од 30 метри. И вака може ако не планирате да останете живи!

Легендата вели дека човеков уште е на палмата.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.