Една необична и многу интересна изведба на „Јовано, јованке“ со диџериду, абориџинскиот музички инструмент

Двајцата уметници се од Србија и работат под името „Alice in WonderBand“. Освен македонски, изведуваат и изворни народни песни од целиот Балкан.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.