Една риба овде плива сама: Предизвикајте се и најдете ја што побрзо рибата што нема пар!

Гергели Дудаш, познат и како Дудолф, стекна популарност благодарение на неговите забавни и шарени загатки. Неговите дела се полни со мали детали кои не само што го воодушевуваат окото, туку и нè тераат да се концентрираме и да обрнеме внимание. Во оваа загатка ќе видите многу риби, меѓу кои има една скриена која нема пар. Ваша задача е да ја пронајдете оваа риба што е можно побрзо.

Ваквите загатки нѝ помагаат да ја тренираме нашата внимателност и концентрација. Со нивно решавање учиме да забележуваме мали детали и побрзо да ги наоѓаме разликите, што е корисно во секојдневниот живот. Обидете се да го решите овој проблем и видете колку навистина сте внимателни!

 

Решението се крие на втората страна. Со среќа!

 

 

Решенијата се на страна 2…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *