Една руска девојка отишла во супермаркет, ама си го заборавила фустанот дома

Еден муштерија со телефонот реши да испита што е работата.

Убаво ја праша „Што си мисли во главата, кога оди ваква во супермаркет?“
Дури ѝ даде и пример „Замислете јас да излезам од дома без панталони!“
Но не доби никакво објаснување од девојката, само забелешка дека не смее да ја снима.

Имате интересно видео или слика? Испратете го овде.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.