„Еееј кружен тек!“ – Кога сѐ ти се врти од пиење па не сфаќаш дека тука навистина треба да вртиш

Добро дека го помина го помина, а во каква состојба ќе видите подетално на крајот на видеото.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.