„Ех, да можев сѐ да си средам со прст…животот можеби и ќе немаше смисла?“

Ова новиве трендови, само не фрустрираат!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *