„Еј брат ај почекај малку“ – Се одлучи да застане на сред пруга, па да го стопира возот како да е такси. Како мислите дека заврши сето тоа?

Е ова е совршен пример за талентирано глуп човек.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.