Ејј види ете сме на телевизијаа…упс некој заборави дека е на телевизија

Ај што го украде ама и залакот беше фантастичен.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *