Елеганција во движење: Кој е овој маестрален ум што го направил ова?

Ние едвај имавме нерви да го гледаме ова, а не па да треба да го направиме…

  • Васе напиша:

    Вакво нешто може да направи само човек што има премногу слободно време! Дај фати се за работа!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *