Епа среќен роденден! Не мора да се научиш да одиш зашто може да ти биде последен!

Дубалцето отиде, но очигледно тоа ќе биде најмал проблем..

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.