Еве доказ дека мравките се на пат да го победат човештвото

Да бидеш во симбиоза со природата и да успееш да изградиш работи од тоа што ти го дава таа, нешто од кое луѓето се оддалечуваат.

  • Nove напиша:

    nisto cudno. stom imaat inteligencija da izgradat dom pod zemla po potreba im teknalo i most

  • Zoki od k 15 напиша:

    15 % od tezinata na Mravkite e mozokot, so gi pravi zivotni so Naj golem mozok.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.