Еве една добра причина зошто треба да го засакате уметничкото лизгање

Со вакви уметнички, лизгањето е мерак…

  • Мите, Мите..негознајш. напиша:

    Кои уметнички, една е?

  • Stefi напиша:

    Generalizira, sakajki da kaze deka ako se site umetnicki vakvi, ke bide lizganjeto merak

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.