Еве како британска водителка си ја поминува зимата во Дубаи

Џорџија Херисон е водителка и модел од Велика Британија. 26-годишната девојка знае дека зимата најубаво се поминува на топлите места, како на пример Дубаи.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.