Еве како изгледаат уште 8 учеснички од изборот „Мис Вселена“ со и без шминка

Откако откривме некои од учесничките од „Мис Вселена“ без шминка, кои можете да ги видите тука, други успешно се „сокрија“ зад шминката.

Сепак на крајот „вистинското лице“ излегува на виделина и сега можеме да видиме како убавиците изгледаат во нивното секојдневие, без сиот гламур.

Анастасија Субота, Украина

Алиса Бостон, Канада

Јана Тикл Гарсија, Јамајка

Газини Ганадос, Филипини

Павинсуда Друин, Тајланд

Габриела Тафур, Колумбија

Втора придружничка: Софија Арагон, Мексико

Прва придружничка: Медисон Андерсон, Порто Рико