Еве како познатата британска водителка си ја поминува зимата

29-годишната водителка од Британија, Кимберли Гарнер одлучи да ја напушти студената Европа и се упати кон сончевиот Мајами.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.