Еве си одиме со дечкото од дискотека

Не ни треба такси пешки ќе одиме.

  • Васе напиша:

    Жива срамота! Јас да сум дечково, после трезнење, кога ќе ми кажат за настанов…
    Правец вежбална! Се додека не се навежбам, не би излегол у град!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *