Еве што може да се случи ако тркалото „се реши“ да се бунтува додека возите

Може да има страшни последици, затоа никогаш не возете без добро стегнати тркала.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *