Еве ви идеја за „пранк“ за другарот што се прави најпаметен во друштвото

Алоо жив сум луѓе што ви е?!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *