Еве зошто во некои ситуации е подобро да сте „олд скул“. Новата технологија знае да биде препаметна и тоа не е добро!

Реклама за „не дај боже“ ситуација.

  • WfmZJRFrDQsNItu напиша:

    EegGYRdImixTpF

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.