Финецов сега ќе ве научи како се лови риба со влечка

Влечката, кај нас попозната како ефикасна педагошка мерка од минатото, можела да биде и ефикасна алатка за ловење риба.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.