Фотографии кои докажуваат дека светот секогаш има нешто ново за нас

Навистина нема начин да се знае сè. Исто како што не постои начин да се види сè на овој свет, без разлика колку книги читаме, колку часови пребаруваме на Интернет секој ден или колку шетаме. Секогаш е важно да го држите умот отворен, бидејќи никогаш не знаете кога ќе се појави можност да видите или научите нешто ново и збунувачко.

Ние отворивме кутија со изненадувања, уште еднаш, и би сакале да споделиме со вас некои богатства што ги најдовме таму.

1. „Џиновски африкански полжав“.

 

2. „Оваа огромна рачка на вратата од бањата“.

 

3. „Овој пар ножици брат ми ги најде на нашето работно место“.

 

4. „Розово плишано мече“.

 

5. „Големината на оваа крофна од локална продавница за камиони“,

 

6. „Овие ракчиња се нарекуваат „Tôm sú“ на виетнамски – тоа се џиновски тигрести ракчиња“.

 

7. „Штипка за алишта“.

 

8. „Овие гуми за камиони за рударство“.

 

9. „Овој банкомат“.

 

10. „Најдов кул банана на работа“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.