Фраер не се станува, фраер се раѓа!

Детево е опасно, а уште на млеко мириса 🙂.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.