Фраерот мора прво да ѝ ја измери температурата, па после да прават муабет за нешто плус

Такво време дојде, мораш прво да провериш да не крие нешто, за после да не се каеш :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.