Фудбалскиот клуб „Светиот Дух“ изненадува со своите подготвени напаѓачи

Тие немаат потреба ниту од голман, Господ ги чува нивните мрежи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *