„Ги избркав сите мои деверуши од мојата свадба откако слушнав што зборуваат зад мој грб. Моите велат дека сум претерала“

Имам 3 најдобри другарки и сакав да ми бидат деверуши. Ми помогнаа да изберам венчаница и кога ја најдовме совршената, рекоа дека изгледам фантастично и супер ми стои.
На денот на мојата венчавка, морав да го користам тоалетот и случајно слушнав една од моите деверуши како вели: „Фустанот е ужасен, таа нема чувство за стил и дали сте го виделе нејзиното тело? Другата додаде: „Нејзиното лице не е ништо подобро. Зошто воопшто се ожени со неа?“

 

Ја отворив вратата луто, а тие замолкнаа и се загледаа во мене. Им реков: „Губете се од мојата свадба, не сакам никогаш повеќе да ве видам“.

Моето семејство отсекогаш ги сметаше моите „пријатели“ како многу „убави девојки“, па не ми веруваа. Велат дека од што сум била под стрес од свадбата сум изреагирала така, а инаку не сум требала.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *