ГЛАВА БОЛИ! Ако сте од оние кои не сакаат да ја имаат било која јахта, еве ви „Ламборџини“ јахта

Неверојатен изглед, моќност и супериорност!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.