Голферите се силни мажишта, освен кога пријателите прават шеги на нивна сметка

Некогаш се доволни само вашите пријатели и една гумена змија за слатко да се изнасмеете. Чија реакција ви беше најсмешна?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.