Горчливата вистина за ситуацијата во Македонија

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • Васе напиша:

    Мислам дека на политиката не би требало да и е место на сајтот! Има доста политика во нашите животи! Луѓето ја посетуваат Мотика, пред се и над се поради хуморот кој го има во големи количини! Освен ако редакцијата не сака или мора да се додвори на некоја политичка опција?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.