Грци со мотори прават саботажа на собир на Македонците во Егејска Македонија

Пејачот не можеше да си ја отпее песната поради галамата од моторите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!