Група фраери од Мајами, против 13-кратаната шампионка на борба со рака Ирина Глаткаја

Ги понижи сите до еден, дури и најнабилданите, што личеа дека можат да ѝ ја скршат раката.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.