Група португалски ветерани го измислија убедливо најдобриот летен спорт „Пивска штафета“

Правилата се едноставни, барем на почеток, додека секој учесник не помине 1-2 круга.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.