Гусакот Петар прв пат оди на капење во реката со својата газдарица

Видеото е гледано половина милион пати, а дали е за птицата или за газдарицата, оценете сами.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.