Хм, сите киклопи ви изгледаат исто? Тогаш е време за вежби на визуелната меморија! Има само 2 идентични киклопи, можете ли да ги најдете?

Денес тренираме визуелна меморија и способност да се обрне внимание на деталите. Квалитети кои, ни се чини, се многу корисни во животот.

На прв поглед, сите 9 слики се исти. Но, тоа е само како што изгледа. На седум од нив нашиот дизајнер додаде дел од уникатноста. Оставајќи само две исти. И, се разбира, ве покануваме да ги најдете.

Среќно решавање на загатката! И запомнете: во секој „киклоп“ има желба за убавина.

 

 

Успеавте да ги најдете?

Решението е на страна 2…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.