Хоби ми се жените и алкохолот (виц)

– Имаш ли хоби?
– Имам две, жени и алкохол.
– Но тоа не е хоби, тоа се пороци.
– Добро тогаш трчање.
– А каде трчаш?
– Каде што има жени и алкохол.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *