Холандскиот амбасадор не можеше да биде појасен… Идеја: На холандските фармери вака да им порачаш, да видиме што ќе се случи!

Ни срам ни перде, компромис било и никој не бил среќен кога прави компромис. Каков компромис господине амбасадор? Бугарите се пресреќни. Какви отстапки направија тие и зошто голтаат без затнат нос?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.