И на докторот не му е лесно, но мора да си ја работи работата „кутриот“

Дефинитивно една од најтешките машки професии :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.