И новата Мис Универзум е… Мис Јужна Африка! Да ја погледнеме подетално! (15 слики + видео)

Ајде да се запознаме: Ова е Зозибини Тунзи од Јужна Африка, победничката на изборот Мис Универзум, оставајќи ги Мис Порто Рико и Мис Мексико веднаш зад себе. Со други зборови: Време за куп слики!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.